Wie jarig is trakteert: wij bestaan 30 jaar!

Maak kans op een droomreis t.w.v. €10.000 en andere toffe prijzen
Lucky Day bestaat 30 jaar en wie jarig is trakteert

Wat kan ik winnen?

 • Een droomreis t.w.v. €10.000 (3x)
  Ga jij duiken in het Great Barrier Reef? Maak jij een helikoptervlucht over de Grand Canyon? Of liever carnaval vieren in Rio de Janeiro? De eindbestemming van deze droomreis bepaal jij zelf.

 • Een geldprijs t.w.v. €1.000 (30x)
  Heb je al reisplannen? Verwen jezelf dan met een betrouwbare koffer, comfortabele reisaccessoires en een hoogwaardige camera om elk kostbaar moment vast te leggen.

 • 30 gratis Lucky Day loten (100x) - t.w.v. €1,50 per lot
  Dit betekent 30 keer gratis kans op €450.000!
Meedoen is heeel simpel!

Meedoen is heeel simpel!

Dit moet je doen!

 • Door simpelweg mee te spelen met Lucky Day maak jij automatisch kans op één van de extra prijzen.

 • Hoe vaker je meespeelt hoe hoger je kans op het extra prijzenpakket, het aantal dagen dat je meespeelt staat gelijk aan het aantal kansen.

 • Of sluit een abonnement af bij Lucky Day. Doe je dit dan krijg je nog iets extra’s van ons, namelijk 30% korting op je eerste 3 maanden en staat het aantal dagen van je abonnement gelijk aan het aantal kansen op het extra prijzenpakket
De actieperiode loopt van 25 augustus tot en met 30 september.

Tot wanneer kun je meedoen?

De actieperiode loopt van 25 augustus tot en met 30 september. De trekking vindt plaats tussen 2 en 8 oktober. Vanaf 9 oktober weet jij of jij één van de gelukkige winnaars bent. De actievoorwaarden kun je hier lezen.

Historische terugblik

Een terugblik op 30 jaar Lucky Day

Ontdek de geschiedenis van Lucky Day! Oorspronkelijk geboren in het oude Chinese Keizerrijk als Keno, tijdens de Han-dynastie rond 200 v.Chr. Reis door de tijd naar de 19e eeuw, toen vindingrijke Chinese gastarbeiders het spel naar Amerika brachten. Van daaruit veroverde het de harten van mensen over de hele wereld, inclusief Nederland.

Op 14 april 1993 maakte Lucky Day zijn Nederlandse debuut als "Lucky 10", en zo begon het avontuur met de allereerste trekking. In 2000 kreeg het spel een nieuwe naam, en "Lucky Day" was geboren. Lucky Day is een van de 6 loterij spellen die vallen onder Nederlandse Loterij.

Bij Lucky Day schitteren elk jaar gemiddeld 3 miljoen geluksvogels met winnende deelnames. Daarnaast stroomt er over alle loterijen van Nederlandse Loterij jaarlijks gemiddeld maar liefst 195,1 miljoen euro naar de Nederlandse samenleving, sport en 18 goede doelen.

In de winkel kun je bij CIGO, Smaakgilde compleet, SPOT of Tabacconist meespelen

Speel je liever Lucky Day in de winkel?

Wanneer jij in de periode van 1 tot en met 30 september meespeelt met Lucky Day bij CIGO, Smaakgilde Compleet, SPOT of Tobacconist maak jij automatisch kans op een droomreis t.w.v. €5.000 en 30 gratis Lucky Day loten (per winkel).

Bekijk alle verkooppunten.