Hoe werkt het Bonusspel

Do you feel lucky? Speel dan ook mee met het Bonusspel. Je maakt dan kans om jouw prijs tot een factor van 10 te vermenigvuldigen!

Het Bonusspel is een extra trekking die direct na de dagelijkse Lucky Day trekking is. Uit 51 ballen wordt 1 bonusgetal getrokken. Wordt de bal met 1, 3, 5 of 10 getrokken? Dan vermenigvuldigen we je prijs* met een van deze waarden. Heb je bijv. €3 hebt gewonnen bij Lucky Day, en de Bonusfactor is 5, dan win je die dag 5x €3 = €15. Is de Bonusfactor 1 is, dan wordt je Lucky Day prijs vermenigvuldigt met 1 en blijft je prijs gelijk. Heb je niets gewonnen bij Lucky Day dan heb je bij het Bonusspel helaas niks gewonnen, ook al is het Bonusgetal 1, 3, 5 of 10.

Hoe speel ik mee het Bonusspel

Meespelen met het Bonusspel is eenvoudig. Nadat je getallen en inleg heb ingevuld, kun je het Bonusspel op aanzetten. Voor het Bonusspel betaal je evenveel als je Lucky Day inleg. Dus speel je Lucky Day voor €3, dan is het Bonusspel ook €3. In totaal betaal je €6 per trekking. Meespelen met het Bonusspel, kan als je Lucky Day inleg maximaal € 4,50 per trekking is.

Bonusfactor winkans

1x = 1 op 1,65
3x = 1 op 3
5x = 1 op 25,5
10x = 1 op 51

*Je prijsbedrag is altijd X aantal keer je inleg (exclusief Bonusspel inleg).
Luckyday Luckyday Luckyday