Lucky Day reist met je mee!

Lucky Day gaat met de tijd mee. Daarom is Lucky Day nu ook te bereiken via je tablet of je mobiel. Onze website past zich aan op jouw device!

 
 

mobiel device over de schouder Mobiel

Onze website is heel goed te bekijken via je mobiele telefoon. Ben je onderweg en niet op tijd bij de winkel om nog vóór zessen een lot te kunnen kopen? Geen nood! Pak je mobieltje en speel lekker online Lucky Day. Op deze manier kun je vanaf welke plek je maar wilt meespelen met Lucky Day.

De Lucky Day website kan heel eenvoudig aan het startscherm van je smartphone worden gekoppeld zodat je ons altijd binnen handbereik hebt.

Voorbeeld: Heb je een iPhone? Ga dan naar de website open het menu onderaan je scherm en klik op: Zet in Beginscherm. Nadat je de sneltoets een naam hebt gegeven verschijnt het Lucky Day icoontje in je startscherm.

 
 

tablet device over de schouder Tablet

Maak je liever gebruik van een groter scherm? Dan kun je onze website ook bereiken via je tablet. Zo maak ook jij elke dag kans op grote en kleine geldprijzen.

Ook op je tablet kan Lucky Day aan je startscherm worden gekoppeld. Er is dus geen reden meer om niet mee te spelen met Lucky Day!

Voorbeeld: Heb je een iPad? Ga dan naar de website open het menu onderaan je scherm en klik op: Zet in Beginscherm. Nadat je de sneltoets een naam hebt gegeven verschijnt het Lucky Day icoontje in je startscherm.

 
Content Server Image