€ 196.100.000,-

voor de samenleving, sport en goede doelen!

Lucky Day is er voor de sport

lucky day voor de sport

Wist je dat jij door mee te spelen met Lucky Day bijdraagt aan de samenleving, sport en goede doelen? Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij miljoenen aan goede doelen, sport en de samenleving. Dit noemen we de afdracht. Over 2023 was dit €196.100.000. Dit bedrag wordt verdeeld over het NOC*NSF, 18 goede doelen en aan de Staat der Nederlanden.

Afdracht over 2023 is €196.100.000

Lucky Day is een spel van Nederlandse Loterij, de allergrootste supporter van sport. Door mee te spelen met Lucky Day maak je niet alleen dagelijks kans op mooie geldprijzen maar steun je ook sport en beweging voor iedereen. Als spel van Nederlandse loterij geven we namelijk elk jaar miljoenen euro's aan de samenleving, sport en 18 goede doelen. Bekijk alle bedragen.

Lucky Day goede doelen

Lucky Day voor goede doelen

Wist je dat Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland een deel van onze opbrengst ontvangt en dit verdeelt onder achttien goede doelen?

Bekijk alle goede doelen

Lucky Day honkbal

Allergrootste supporter van sport

Wij zijn trotse sponsor van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) en de Nederlandse Basketball Bond (NBB). Ontdek meer!

Lees verder

Nederlandse Loterij in Beweging prijs

Nederlandse Loterij in Beweging Prijs

Onze missie is heel Nederland in beweging. Om deze missie extra kracht bij te zetten, reiken we jaarlijks een prijs uit aan een initiatief dat Nederland in beweging brengt: de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs.

Bekijk winnaars