€ 195.077.016,-

Voor heel Nederland

Spelers bedankt!

Lucky Day is een spel van Nederlandse Loterij
Bedankt dat jij meespeelt met Lucky Day. Wist je dat jij op deze manier bijdraagt aan de samenleving, sport en goede doelen? Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij miljoenen aan goede doelen, sport en de samenleving. Dit noemen we de afdracht. Over 2022 was dit € 195.077.016. Dit bedrag wordt verdeeld over het NOC*NSF, 18 goede doelen en aan de Staat der Nederlanden.

Lucky Day honkbal

Wij zijn er voor de Nederlandse sport

Als trotse sponsor van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) en de Nederlandse Basketball Bond (NBB) dragen wij bij aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Door mee te spelen met Lucky Day maak je daarom niet alleen dagelijks kans op mooie geldprijzen maar steun je ook sport en beweging voor iedereen.

Welke 18 goede doelen steunen wij?

Wist je dat Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland een deel van onze opbrengst ontvangt en dit verdeelt onder achttien goede doelen?

Goede doelen Nederlandse Loterij

Afdracht over 2022 is € 195.077.016


Dankzij jouw deelname kunnen we over 2022 een recordbedrag van € 195 miljoen afdragen aan Nederland. Benieuwd waar jij aan hebt bijgedragen?

Nederlandse Loterij afdracht
Nederlandse Loterij in Beweging prijs

Nederlandse Loterij in Beweging Prijs

Onze missie is heel Nederland in beweging
Om deze missie extra kracht bij te zetten, reiken we jaarlijks een prijs uit aan een initiatief dat Nederland in beweging brengt: de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs. De winnaar ontvangt een cheque van €50.000 als aanmoediging. De overige drie genomineerden winnen ieder €5.000 om ook hun missie te ondersteunen.