Allergrootste supporter van basketbal, honkbal en softbal

Wij zijn er voor de Nederlandse sport

Als trotse sponsor van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softbal Bond (KNBSB) en de Nederlandse Basketball Bond (NBB) dragen wij bij aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Lucky Day is een spel van Nederlandse Loterij, de allergrootste supporter van sport. Als je mee speelt dan steun je automatisch de honkbal, softbal en basketbal sport. Door mee te spelen met Lucky Day maak je niet alleen dagelijks kans op mooie geldprijzen maar steun je ook sport en beweging voor iedereen.

Lucky Day naamgevend hoofdsponsor Honkbal Hoofdklasse

Lucky Day is met ingang van dit seizoen naamgevend hoofdsponsor van de Honkbal Hoofdklasse. Ook de strijd om het landskampioenschap honkbal heet vanaf nu dan ook Lucky Day Holland Series. De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) en het kansspel van Nederlandse Loterij werken in ieder geval de komende vier jaar samen.

Dit zijn de bonden die wij steunen

Lucky Day honkbal

KNBSB

De KNBSB (De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond) is ontstaan in 1971 en organiseert de nationale honkbal- en softbalcompetities in Nederland met de Lucky Day Holland Series en Softbal hoofdklasse als hoogste divisies. Verspreid over Nederland zijn er nu ruim 160 clubs actief!

Lucky Day basketbal

NBB

Sinds 1947 is de NBB (De Nederlandse Basketball Bond) dé sportbond voor basketbal in Nederland. De bond heeft zo’n 40.000 leden die, verspreid over vijf afdelingen, in competitieverband actief zijn. Daarmee zorgt de NBB al jaren voor basketbalplezier bij jong en oud!

Lucky Day is een spel van Nederlandse Loterij

Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij miljoenen aan goede doelen, sport en de samenleving. Dit noemen we de afdracht. Over 2022 was dit € 195.077.016. Dit bedrag wordt verdeeld over het NOC*NSF, 18 goede doelen en aan de Staat der Nederlanden. Dus ook basketbal, honkbal en softbal. Door mee te spelen met Lucky Day steun je ook sport en beweging voor iedereen.

Wij creëren geluksmomenten

Lucky Shot van Lucky Day

🏀 Hoe goed is jouw Lucky Shot?

Tijdens Nederland - Georgië waren wij erbij om onze Orange Lions te steunen. Natuurlijk vergaten we de toeschouwers niet en deelden we een kleine verrassing uit.

De geluksvogels met een gouden ticket mochten zelf hun Lucky Shot laten zien. Wie binnen 30 seconden het meeste scoorde, won een basketbalclinic van de Nederlandse Basketball Bond (NBB).

Benieuwd of jouw Lucky Shot beter is?💪