Prijzen innen

Online meegespeeld

Speel je online mee en je hebt een prijs gewonnen? Prijzen tot € 5.000 worden overgemaakt naar je Wallet of naar het opgegeven bankrekening. Dit kun je instellen in je Mijn Nederlandse Loterij account.

Heb je een prijs van € 10.000 of hoger? Dan nemen we contact met je op om je prijs in ontvangst te nemen op ons kantoor in Rijswijk.

Lot in de winkel gekocht

Prijzen tot € 50 kun je met een geldig deelnamebewijs de dag na de trekking laten uitbetalen bij de winkelier.

Speel je meerdere trekkingen vooruit dan kun je een tussentijdse prijs direct innen. Ga met het deelnamebewijs naar de winkelier, die controleert je deelnamebewijs en keert – indien het een bedrag tot € 50 is, je prijs uit. Voor de overige trekkingen ontvang je een vervangend deelnamebewijs.

Voor prijzen van x tot € 5.000 willen we graag je deelnamebewijs ingevuld ontvangen. Dit kan in een sealbag van PostNL met verzekerservice. De bijkomende kosten voor deze service vergoeden wij achteraf en kost je niks. Zorg dat je zelf een kopie van het deelnamebewijs bewaard! Stuur je deelnamebewijs naar:
Nederlandse Loterij t.a.v. Klantenservice
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk

Heb je een prijs van € 5.000 of hoger gewonnen? Dan nodigen we je van harte uit op ons kantoor in Rijswijk om je prijs in ontvangst te nemen. Hiervoor kun je contact opnemen met Nederlandse Loterij Klantenservice op 070-550 08 52. Vul hoe dan ook direct na aanschaf je gegevens volledig in op je deelnamebewijs en bewaar dit goed!