Hoe in ik mijn prijs?

Gewonnen, en dan?

Je winnende lot online gekocht?

Tot € 5.000,- gewonnen?
Afhankelijk van jouw instellingen wordt de prijs in je wallet van je Nederlandse Loterij account gestort of op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt. Dit gebeurt binnen 5 werkdagen.

Gewonnen? Ontvang het in je wallet of op je bankrekening
Je kunt zelf bepalen waar je je gewonnen prijzen wilt ontvangen: in je wallet of op je bankrekening. Op de wallet pagina in je Nederlandse Loterij account vind je welke instelling je nu hebt. Heb je je instelling nu op bankrekening staan? Dan kun je dit eenvoudig zelf omzetten naar je wallet. Ontvang je prijzen nu in je wallet en wil je je prijzen liever op je bankrekening ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je de instelling om je gewonnen prijzen in je wallet te ontvangen, maar heeft deze niet voldoende plek voor jouw prijs? (de wallet bevat kan maximaal € 5.000 ,-bevatten). Dan ontvang je je prijs op het bij ons bekende rekeningnummer. Dit gebeurt ook binnen 5 werkdagen.

Tussen € 5.000,- en € 10.000,- gewonnen?
Prijzen worden automatisch op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt. Dit gebeurt binnen 5 werkdagen.

Tussen de € 10.000,- en € 200.000,- gewonnen?
We nemen telefonisch contact met je op om je leeftijd en bankrekeningnummer te verifiëren. Als alles klopt maken we het geld binnen 5 werkdagen naar je over.

Meer dan € 200.000,- gewonnen?
Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons kantoor in Rijswijk. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

Lucky Day

Je winnende lot in de winkel gekocht?

Tot €449,- gewonnen?
Alle winkels betalen tot €50 uit, maar de meeste zelfs toto €449. Neem je winnende lot mee naar de winkel en je krijgt je prijs cash uitbetaald.

Tussen €449 en €5.000,- gewonnen?
Heb je een lot met oud lotpapier? Vul het deelname bewijs (je lot) volledig in en stuur deze aangetekend als pakket via PostNL met verzekeringsservice tot € 5000,-naar ons op. Vergeet niet een kopie van je legitimatiebewijs mee te sturen en een kopie van je deelnamebewijs zelf te houden.

Nederlandse Loterij
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk

Kosten voor aangetekende verzending krijg je vergoed.

Heb je een lot met nieuw lotpapier? Dan geldt ook bovenstaande uitleg, maar je kunt je gegevens niet invullen op het lot. Voeg een los briefje bij met daarop:
-Naam
-Adres
-Postcode en woonplaats
-Geboortedatum
-IBAN nummer
-E-mailadres
-Telefoonnummer
-Nummer legitimatiebewijs
-Handtekening voor uitbetaling

Meer dan € 5.000,- gewonnen?
Ben jij de gelukkige winnaar van een prijs boven de €5.000,-? Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons kantoor in Rijswijk. Bel 070 – 550 08 52 (gebruikelijke belkosten) om een afspraak te maken. Na je bezoek wordt de prijs binnen 5 werkdagen naar je overgemaakt.