Twee spelers winnen 6.000 euro image Twee spelers winnen 6.000 euro image
Winnaars

Twee spelers winnen 6.000 euro

Bij Lucky Day maak je elke dag kans op grote en kleine geldprijzen. Hieronder een kleine greep uit de winnaars van Lucky Day in juni 2017. Kies je eigen getallen, bepaal je inleg en speel mee!

Arnhemmer wint € 1.500

FEEST IN DRENTHE EN FLEVOLAND

Bij twee Primera winkels zijn twee mooie Lucky Day prijzen gevallen. Een winkelspeler uit Nieuw-Amsterdam heeft € 3.000 gewonnen. En een winkelspeler uit Almere heeft € 2.250 gewonnen. Gefeliciteerd!

LUCKY VRIJDAG

Bij de trekking van vrijdag zijn veel mooie prijzen gevallen. Een kleine greep uit de winnaars van vrijdag 23 juni. Een winkelerspeler uit Arnhem heeft bij een Primera winkel € 1.500 gewonnen. Bij Cigo in Papendrecht is € 900 gewonnen. Online hebben twee spelers veel geluk gehad. Een speler is € 1.800 rijker en een andere speler € 900.

VEEL ONLINE GELUK

Geluk ligt niet alleen op straat, maar ook zeker online. Twee online Lucky Day-spelers hebben per persoon met hun geluksgetallen maar liefst € 6.000 gewonnen. Wat een Lucky day!

DRIE KEER 1.500 EURO

De week is voor drie Lucky Day-spelers goed afgesloten. Per persoon is het mooie bedrag van € 1.500 gewonnen. De winnende loten zijn gekocht bij Primera Lombardijen in Rotterdam, een Primera winkel in Nieuwegein en een Bruna winkel in Zandvoort.

Heerlenaar wint € 3.000.

FEEST IN HEERLEN

Bij tankstation Minli in Heerlen heeft een Lucky Day winkelspeler een prijs van € 3.000 gewonnen met zijn/haar geluksgetallen.

VEEL PINKSTERGELUK

Op een mooie Pinksterdag... Op Tweede Pinksterdag is er maar liefst vier keer € 1.500 gewonnen. De prijzen zijn gevallen in Leidschendam, Arnhem, Rotterdam en Deventer.

AMSTERDAMMER WINT 3.000 EURO

Bij Primera Buikslotermeerplein in Amsterdam heeft een winkelspeler € 3.000 gewonnen. Gefeliciteerd!

 

Luckyday Luckyday Luckyday