Veelgestelde vragen

Prijzen en trekkingsuitslagen

< Ga terug

Op deze pagina vind je vragen over Lucky Day prijzen, prijzenschema en trekkingen.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.

Prijzen en trekkingen

 • In het Lucky Day prijzenschema zie je direct waar je kans op maakt als je meespeelt met Lucky Day. De winkans varieert ook bij het aantal gekozen getallen.

 • Elke dag rond 18.00 uur wordt een Lucky Day trekking uitgevoerd op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk, onder toezicht van een notaris. Na 19.00 uur is de uitslag bekend. Wil je de uitslag van oudere loten checken, gebruik dan de lotchecker.

 • De trekkingsuitslag publiceren we iedere dag vanaf 19:00 uur op www.luckyday.nl/uitslag. Wil je de uitslag van oudere loten checken, gebruik dan de lotchecker.

 • Afhankelijk van de hoogte van het gewonnen bedrag en de instellingen in jouw Nederlandse loterij account keren we het bedrag uit in je wallet of op je bankrekening, welke bij ons bekend is. Lees meer over de te innen prijs.

 • De trekking van Lucky Day wordt uitgevoerd met twee identieke machines. In de eerste machine wordt de ballenset, bestaande uit 80 ballen, met de getallen 1 tot en met 80 erop, geplaatst. Uit deze 80 ballen worden 20 winnende getallen getrokken. In de tweede machine wordt de ballenset, bestaande uit 51 ballen, met de getallen 1 (31x), 3 (17x), 5 (2x) en 10 (1x) erop, geplaatst. Uit deze 51 ballen wordt het bonusgetal getrokken.

  Elke dag rond 18.00 uur wordt een Lucky Day trekking uitgevoerd op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk, onder toezicht van een notaris. Vanaf 19.00 uur is de uitslag bekend.

  Het prijzenschema van Lucky Day hebben we inzichtelijk gemaakt.

 • Alle vragen over de dagelijkse Lucky Day trekking hebben wij hier voor je verzameld.

 • Op onze winnaarspagina lees je hier alles over terug. Doe jij er je voordeel mee?

 • Omdat je een aantal weken vooruit speelt, kan je tussentijds gewonnen prijzen bij de winkelier innen. Voor de nog komende trekkingen ontvang je van de winkelier dan een vervangend deelnamebewijs.

 • Lucky Day is verplicht bij prijzen boven de €449,- kansspelbelasting in te houden. Bij het uitbetalen van de prijs aan de winnaar wordt de kansspelbelasting door Lucky Day ingehouden en afgedragen aan de Belastingdienst.

 • Als je bijvoorbeeld op zaterdag voor 18.00 uur een lot koopt voor twee trekkingen, speel je automatisch mee in de trekking van die betreffende zaterdag en de zondag erna. Is het lot na 18.00 uur aangeschaft dan speel je mee in de trekking van zondag en de maandag erna.

 • Bij Lucky Day kan je gratis deelnames winnen. Speel je online of via een abonnement, dan wordt deze gratis deelname automatisch voor je ingezet in de eerstvolgende trekking. Het is niet mogelijk speltegoed naar je bankrekening over te maken. Win je bij Lucky Day in de winkel een gratis deelname dan kan je het deelnamebewijs, waarop een gratis deelname is gevallen, inleveren bij een verkooppunt met een terminal. De winkelier verstrekt je dan een deelnamebewijs voor een gratis deelname aan de eerstvolgende trekking.

 • Heb je een gratis Lucky Day lot gewonnen en speelde je ook mee met het Lucky Day Bonusspel, dan win je 3 gratis loten als bijvoorbeeld Bonusfactor 3 werd getrokken. Wordt Bonusfactor 5 getrokken, dan win je dus 5 gratis loten. De gratis loten spelen mee met de eerst volgende trekking en hebben de waarde van je oorspronkelijke Lucky Day inleg. Het gratis lot dat je wint, is dus exclusief Bonusspel. Je kunt zelf besluiten om het Lucky Day Bonusspel er bij te kopen.

Ik heb een vraag over Speluitleg | Algemene vraag | Abonnement.